Marre Ruotsalainen

Saara "Marre" Ruotsalainen on SuperMoves-fitnessteamin bodyfitness, women's physique ja classic bobybuilding päävalmentaja sekä bikinifitness, fitness ja men's physiquen apuvalmentaja.

Luonteeltaan sosiaalinen ja valmentajana jämäkkä Marre aloitti oman urheilu-uransa alle kouluikäisenä ratsastuksen parissa. Ratsastuksen rinnalle tuli salibandy alakoulu-iässä ja molemmat harrastukset ovat säilyneet aikuiseksi asti. Kuntosaliharjoittelun Marre aloitti lukio-ikäisenä vuonna 2005. Päälaji salibandy sai väistyä vuonna 2015, jolloin Marre aloitti valmistautumisen fitness-kisoihin, joiden tavoite on vuonna 2018.

Valmentamisen Marre on aloittanut vuonna 2010 salibandyn lajivalmentajana. Lajivalmennuksessa vierähti muutama vuosi, jonka jälkeen Marren valmistuttua Kisakallion urheiluopistosta liikunnanohjauksen peruskurssilta hän siirtyi fysiikkavalmentajaksi vuonna 2012. Tämän jälkeen Marre on valmentanut sekä joukkueita että yksilöitä, samalla kun on ohjannut ryhmäliikuntatunteja sekä opiskellut Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Marrella on oma yritys, joka tarjoaa kaikenlaisia liikuntapalveluita aina yksittäisistä treeniohjelmista ja ruokavalioista suurempiin kokonaisuuksiin, kuten ryhmäliikuntakursseihin ja valmentajakoulutuksiin.

Koulutukseltaan Marre on yhteisöpedagogi (AMK) mikä antaa hänelle erinomaiset valmiudet urheilijakeskeiseen työskentelyyn; Marre pitääkin enemmän itsensä ohjaajan kuin valmentajana. Yhteisöpedagogin ammattitaitoon kuuluvat hyvät vuorovaikutustaidot ja Marren ja Marikan tavoitteena onkin yhteisöllinen tiimi, jonka voima perustuu yhteistyöhön, kannustamiseen ja toisten tukemiseen.

Viimeisimpänä koulutuksena on Suomen Fitnessurheilu Ry:n virallinen 1-tason fitnessvalmentaja-koulutus, josta Marre valmistui maaliskuussa 2017. Seuraavaksi Marre osallistuu fitnessliiton 2-tason valmetajakoulutukseen.