Marre Ruotsalainen

Saara "Marre" Ruotsalainen on SuperMoves Fitness Teamin valmentaja, urheilija ja toinen perustaja.

Luonteeltaan sosiaalinen ja valmentajana jämäkkä Marre aloitti oman urheilu-uransa alle kouluikäisenä ratsastuksen parissa. Ratsastuksen rinnalle tuli salibandy alakoulu-iässä ja molemmat harrastukset ovat säilyneet aikuiseksi asti. Kuntosaliharjoittelun Marre aloitti lukio-ikäisenä vuonna 2005. Päälaji salibandy sai väistyä vuonna 2015, jolloin Marre aloitti valmistautumisen fitness-kisoihin, joiden tavoite on vuonna 2019.

Valmentamisen Marre on aloittanut vuonna 2010 salibandyn lajivalmentajana. Lajivalmennuksessa vierähti muutama vuosi, jonka jälkeen Marren valmistuttua Kisakallion urheiluopistosta liikunnanohjauksen peruskurssilta hän siirtyi fysiikkavalmentajaksi vuonna 2012. Tämän jälkeen Marre on valmentanut sekä joukkueita että yksilöitä, samalla kun on ohjannut ryhmäliikuntatunteja sekä opiskellut Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Marrella on oma yritys, joka tarjoaa kaikenlaisia liikuntapalveluita aina yksittäisistä treeniohjelmista ja ruokavalioista suurempiin kokonaisuuksiin, kuten ryhmäliikuntakursseihin ja valmentajakoulutuksiin.

Koulutukseltaan Marre on yhteisöpedagogi (AMK) mikä antaa hänelle erinomaiset valmiudet urheilijakeskeiseen työskentelyyn; Marre pitääkin enemmän itsensä ohjaajan kuin valmentajana. Yhteisöpedagogin ammattitaitoon kuuluvat hyvät vuorovaikutustaidot ja Marren ja Marikan tavoitteena onkin yhteisöllinen tiimi, jonka voima perustuu yhteistyöhön, kannustamiseen ja toisten tukemiseen.

Vuonna 2017 Marre valmistui Suomen fitnessurheilu Ry:n viralliseksi 1-tason fitnessvalmentajaksi. Tällä hetkellä Marre opiskelee Fitnessvalmentajan 2-tason koulutuksessa. Vuonna 2020 Marre valmistuu terveydenhoitajaksi (AMK).