Fitnessvalmentaja II kutsuu!

15. Loka, 2017

Valmentajille lisäpätevyyttä.

SuperMoves fitness teaming syksyn koitokset ovat ohi ja voimme todeta, että olemme erittäin hyvällä ja innokkaalla mielellä matkalla kohti ensi kautta :)

Kilpailijat urakoivat ja kehittyvät ja siksi myös valmentajien pitää kasvattaa osaamistaan ja olemmekin saaneet liitolta ilouutisen, sillä molemmat tiimin valmentajat, Marre ja Marika, on valittu Suomen fitnessurheilu Ry:n 2-tason valmennukseen, joka alkaa tammikuussa!
Innokkain ja avoimin mielin siis suuntaamme Vierumäelle toista vuotta putkeen :)!

Tiimin kuulumisia voi lukea blogista!

31. Touko, 2017

Blogi päivitetty

SuperMoves Fitness Teamin jäsen, ihana, upea Veera kävi lomailemassa Kreikassa ja tästä reissusta voit nyt lukea kattavan tekstin tiimin blogista! Veeralla oli päällä sekä ruokavalio että treenikausi, joten ihan tavanomaisesta lonnimislomasta ei ole ollut kyse :) Check it out!

Ensimmäinen leiri lähestyy!

15. Touko, 2017

Tiimin leiri järjestetään kesäkuussa

SuperMoves fitness team järjestää säännöllisesti tiimipäiviä sekä leirejä. Ensimmäinen tiimipäivä on pidetty toukokuun alussa ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma tiimillä on kesäkuussa, jolloin tiimi lähtee leireilemään Kisakallion urheiluopistoon. Leirillä luonnollisesti treenataan hullun tavalla, poseerataan ja syödään, mutta näiden lisäksi SuperMovesille on tärkeää kasvattaa myös tiimihenkeä ja kannustavaa ilmapiiriä tiimin kesken.

Tee valmennussopimus nyt, niin ehdit leirille mukaan!

Jos olet koskaan edes pienesti haaveillut kisaamisesta tai olet kiinnostunut fitnessvamennuksesta, on tämä päivä ehdoton MUST! Hauska päivä, täyttä asiaa ja superfiilis - tästä voi alkaa sinun matkasi kohti kisalavoja tai huippuuntoa! Tule mukaan rohkeasti, kaikille luvassa tiimipaita ja palkkarit :)

Yhteistyökumppanit

24. Helmi, 2017

Tiimin vaatettaa Casall

SuperMoves Fitness team kasvaa niin urheilijoiden määrässä kuin yhteistyökumppaneissa. Ensimmäisenä yhteistyökumppaneista meillä on ilo esitellä Casall!

Tiimin toiminta on käynnistynyt!

16. Helmi, 2017

SuperMoves Fitness Team kasvaa

Tammikuussa 2017 Turussa perustettu SuperMoves Fitness Team on aloittanut toimintansa täysipainoisesti ja ensimmäiset urheilijat ovat aloittaneet valmennuksessa. Let's go SuperMoves!