2-tason fitnessvalmentajat tässä hei!

19. Marras, 2018

Marre ja Marika valmistuivat

18.11.2018 jää historiaan päivänä, jolloin Suomen urheiluopistossa Vierumäellä jaettiin universumin ensimmäiset fitnessvalmentaja 2-koulutuksen todistukset. Valmistuneiden joukossa SuperMoves-valmentajat Marre ja Marika! Tämähän tarkoittaa sitä, että SuperMoves Fitness Team on KOKO UNIVERSUMIN ainoa tiimi, jossa on kaksi tämän tason suorittanutta valmentajaa.
Tavoitteena on, että molempien valmentajien matka jatkuisi ensi vuonna fitnessvalmentajan ammattitutkintoon ;)

NFE 2018

11. Loka, 2018

SuperMovesille historian ensimmäinen finaalipaikka

Nordic Fitness Expossa lavalla nähtiin kaksi SuperMoves Fitness Teamin urhelijaa, Veera Kartono bikini fitneksessä ja Marjo Hurme body fitneksessä. Veera menestyi ensimmäisissä kisoissaan loistavasti ja tavoitteeksi asetettu finaalipaikka toteutui. Veera oli finaalissa upean i-kävelyn jälkeen viides. Marjo venyi hienosti eliminaatio kierrokselta 15 kilpailijan joukossa jatkoon ja oli loppukilpailussa 12.

SuperMoves Fitness Team onnittelee urhelijoita hienoista suorituksista!

Fitness Summer Camp Vierumäellä

29. Kesä, 2018

SuperMoves Fitness Team edustettuna

Tänä viikonloppuna Vierumäellä järjestetään Fitness SummerCamp 2018 ja myös SuperMoves on edustettuna, sillä tiimin perustajat Marre Ruotsalainen ja Marika Hillgren ovat olleet järjestämässä ja suunnittelemassa tätä huikeaa Suomen fitnessurheilu Ry:n tapahtumaa. Lisäksi Marre on leirillä valmentamassa ja luennoimassa.
Seuraa leirin tapahtumia instagramissa @suomenfitnessurheilury @saaramarianr ja @supermovesfitnessteam

Fitnessvalmentaja 2 kutsuu!

15. Loka, 2017

Valmentajille lisäpätevyyttä.

SuperMoves fitness teaming syksyn koitokset ovat ohi ja voimme todeta, että olemme erittäin hyvällä ja innokkaalla mielellä matkalla kohti ensi kautta :)

Kilpailijat urakoivat ja kehittyvät ja siksi myös valmentajien pitää kasvattaa osaamistaan ja olemmekin saaneet liitolta ilouutisen, sillä molemmat tiimin valmentajat, Marre ja Marika, on valittu Suomen fitnessurheilu Ry:n 2-tason valmennukseen, joka alkaa tammikuussa!
Innokkain ja avoimin mielin siis suuntaamme Vierumäelle toista vuotta putkeen :)!

Tiimin kuulumisia voi lukea blogista!

31. Touko, 2017

Blogi päivitetty

SuperMoves Fitness Teamin jäsen, ihana, upea Veera kävi lomailemassa Kreikassa ja tästä reissusta voit nyt lukea kattavan tekstin tiimin blogista! Veeralla oli päällä sekä ruokavalio että treenikausi, joten ihan tavanomaisesta lonnimislomasta ei ole ollut kyse :) Check it out!

Ensimmäinen leiri lähestyy!

15. Touko, 2017

Tiimin leiri järjestetään kesäkuussa

SuperMoves fitness team järjestää säännöllisesti tiimipäiviä sekä leirejä. Ensimmäinen tiimipäivä on pidetty toukokuun alussa ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma tiimillä on kesäkuussa, jolloin tiimi lähtee leireilemään Kisakallion urheiluopistoon. Leirillä luonnollisesti treenataan hullun tavalla, poseerataan ja syödään, mutta näiden lisäksi SuperMovesille on tärkeää kasvattaa myös tiimihenkeä ja kannustavaa ilmapiiriä tiimin kesken.

Tee valmennussopimus nyt, niin ehdit leirille mukaan!

Jos olet koskaan edes pienesti haaveillut kisaamisesta tai olet kiinnostunut fitnessvamennuksesta, on tämä päivä ehdoton MUST! Hauska päivä, täyttä asiaa ja superfiilis - tästä voi alkaa sinun matkasi kohti kisalavoja tai huippuuntoa! Tule mukaan rohkeasti, kaikille luvassa tiimipaita ja palkkarit :)

Yhteistyökumppanit

24. Helmi, 2017

Tiimin vaatettaa Casall

SuperMoves Fitness team kasvaa niin urheilijoiden määrässä kuin yhteistyökumppaneissa. Ensimmäisenä yhteistyökumppaneista meillä on ilo esitellä Casall!

Tiimin toiminta on käynnistynyt!

16. Helmi, 2017

SuperMoves Fitness Team kasvaa

Tammikuussa 2017 Turussa perustettu SuperMoves Fitness Team on aloittanut toimintansa täysipainoisesti ja ensimmäiset urheilijat ovat aloittaneet valmennuksessa. Let's go SuperMoves!