12. marras, 2017

Pienestä isoksi

Tätä matkaa kohti vahvaa, lihaksikasta kehoa on menty huippuvalmentajan Marikan opein nyt 2 viikkoa. Treenit on sujuneet ensimmäisen viikon osalta ihan täydellisesti. Energiaa oli vaikka muille jakaa, sitten tietysti tulin kipeäksi, mutta näinhän se aina menee kun keho totuttelee uusiin haasteisiin. Toinen viikko meni sairastaessa, mutta tästä noustaan! :-)

 

Ruokavalioni on hyvin simppeli ja terveellinen. Yllärinä ei tullut ruoan määrä; tiesin että tulen syömään paljon ja ihana valmentajani teki minulle juuri täydellisen ruokavalion.

Treenit kulkevat paljon paremmin kun syö hyvin ja paljon. Kehitystä lihaksissa tapahtuu kun keho saa tarpeeksi rakennusaineita.

Nyt tajuan kuinka vähän olenkaan ennen tätä syönyt, ei ihme ettei kehossa ole ollut havaittavissa mitään kasvun merkkejä. :D

 

Olen myös syönyt aiemmin todella vähän hiilihydraatteja, en kyllä tiedä mistä moinen jäänyt päälle, mutta se selittää väsymyksen ja makeanhimon. Jotenkin sitä on ajatellut, että liiallinen hiilareiden syönti turvottaa ja väsyttää, päinvastoin! Nyt olen syönyt todella runsaasti puuroa ja riisiä, sekä kasviksia enkä koe itseäni mitenkään turvonneeksi; näen lähinnä hyvinvoivan ja energisen naisen. Odotan innolla tulevaa! On mielenkiintoista nähdä kropassa muutoksia kun näillä ruokamäärillä ja treeneillä niitä alkaa syntyä.

Öljyjen nauttiminen on minulle ollut aina tietoinen juttu, mutta nyt määrät ovat isompia ja sen kyllä huomaa jo ihossa ja hiuksissa. Kauniit terveet hiukset ja pehmeä iho ovat minulle tärkeitä, niinkuin varmasti monelle muullekin naiselle.

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, minä jatkan itseni kasvattamista isoksi ja vahvaksi! :D

 

Terkuin, Iina