15. loka, 2017

Sm-karsinnat ja NFE

Blogi on ollut kesälomalla todella pitkään ja syy on mitä paras (ja meidän lajissa luonnollisin) - nimittäin syksyn kisat.

SM-karsinnoissa ja NFE:ssä SuperMovesista kilpaili kolme urheiijaa, Maarit body fitneksessä ja Miira sekä Marika bikinissä. Luonnollisesti kisoihin valmistautuminen oli koko tiimin prioriteettilistalla numero yksi ja näin ollen sekä blogi että some olivat hetkellisesti tauolla ;)

SM-karsinnat olivat ehkä jännemmät koska ne olivat ensimmäiset kisat SuperMovesin historiassa. Kaiken kaikkiaan tapahtuma sujui hyvin; suurin vastoinkäyminen olivat Miiran bikinit, jotka piti käydä näyttämässä tuomarille kolmesti ennen kuin ne todettiin kilpailukelpoisiksi. Siinä välissä tarviittin apuja muilta kilpailijoilta sekä reilusti ratkojan käyttöä :) Säikähdyksellä kuitenkin selvittiin ja myös arvokas opetus; aina ompelusetti mukaan rekisteröintiin!

NFE-viikonloppu oli pitkä, mutta sitäkin antoisampi. SuperMoves oli esillä myös kansainvälisesti, sillä Marika kilpaili Ben Weiderissä masters bikinissä :) Loppujen lopuksi SuperMovesin edustajia ei kisojen finaaleissa nähty, mutta esiintymiskokemusta kertyi kansainväliseltä tasolta sekä NFE:n päälavalta, josta oli muuten suora lähetys sekä YLE Areenassa! Ainakin näin sisältäpäin katsottuna meidän tiimissä on poikkeuksellisen hyvällä asenteella varustettuja urheilijoita, sillä finaalipaikkojen puuttuminen ei jäänyt pahasti kaivelemaan; kunto oli kaikilla urheilijoilla todella hyvä, lavalla näytettiin hyvältä ja voidaan myös sanoa että sekä sm- että kv-kisojen taso oli timanttista laatua! Oli ilo silmälle katsoa kun toinen toistaan upeammat urhelijat kävelivät lavalle ja pistivät parastaan.

SuperMovesin taipale jatkuu valmistautumisella seuraavaan kisakauteen sekä castingillä; paikkoja sekä tavalliseen että kisavalmennukseen on muutamia auki. Tulevalla kilpailukaudella nähdään lavalla SuperMoves fitnessteam jälleen ja uusia urheilijoita esittäytyy suomalaiselle fitness-skenelle.

<3:lla Marre

Follow us on Instragam @supermovesfitnessteam!