5. syys, 2017

SuperMoves leiri by Emma

Heinäkuussa koitti melkeimpä vuoden odotetuin viikko, nimittäin Supermoves-kesäleiri! Ihan kaikkia tiimiläisiä ei valitettavasti paikalle saatu ja treenailtiin neljän naisen tehotiimillä: koutsit Marre ja Marika ja urheilijoista Emilia ja minä, eli Emma. Kolme päivää täysin fitnekseen keskittyen oli osittain rankkaa, mutta myös niin parasta! Voi kun saisi elää tuossa kuplassa koko ajan ;) Leiri pidettiin siis Kisakalliossa ja kolmeen päivään mahtui paljon hikeä, naurua, kuvamateriaalia ja myöskin uusia asioita!

Maanantaina starttasimme matkaan Turusta Marikan kanssa ja heti ensimmäisen ongelmatilanteen aiheutti kaatosade, kun kuskinpuoleinen tuulilasinpyyhkijä päätti nyrjähtää pois paikaltaan. No, perille päästiin, mutta siellä selvisi, että Kisakalliossa ei tullut vettä hanoista….Onneksi leirin ongelmat loppuivatkin sitten tähän. Maanantaina oli ensin ohjelmassa jalkatreeni pareittain ja illalla olkapäätreeniin parit vaihdettiin toisinpäin. Maanantaina pääsin myöskin ekaa kertaa iskemään kisakengät jalkaan ja poseeraamaan! Korkokengissä heiluminen on onneksi tuttua tanssitaustan vuoksi, mutta fitnekselle ominainen tapa esittää omaa kroppaa on vielä vähäsen hakusessa, eikä ihmekään. Lissää reenii vaa! :) Illalla kokoonnuttiin vielä kaikki M+M:n huoneeseen ja fiilisteltiin tiimivaatteita ja kisavideoita.

Tiistaina aamulla suunnattiin loikkatreenille verryttelemään/palauttelemaan jalkoja….tosin itelleni se oli hirveetä selviytymistaistelua, kun etureidet oli jostain syystä aivan tukossa eilisen treenistä. Sitten vähän ruokaa koneeseen ja salitreenin vuoro, tällä kertaa tehtiin selkää ja rintaa. Tiimin fyssari Hanna tuli tässä vaiheessa mukaan seuraamaan treeniä ja saatiin vinkkejä, mihin keskittyä. Itselläni on ollut ongelmia oikeanpuoleisen lapaluun kanssa ja oli hyvä, että katsottiin tarkemmin sen toimintaa ja toimimattomuutta eri liikkeissä. Päivä jatkui mukavasti pienellä hengähdystauolla, kun pääsimme kaikki Hannan hoitopöydälle. Itse sain helpotusta etureisiin hieronnalla, mutta esim. Marrelle pisteltiin akupunktioneuloja hieronnan lisäksi. Hieronnan jälkeen laitettiin hiukset ja naamat ainakin suurinpiirtein näteiks ja päästiin rannalle kuvauksiin, näitä kuvia löytyy nykyään tiimin sivuilta. Illalla päästiin vielä poseeraustreeneihin Strong Bodyn tiimin kanssa!

Keskiviikkona olikin sitten vähän rauhallisempi tahti. Aamupalan jälkeen suunnattiin salille etu- ja takareisiä kasvattamaan. Koitettiin treenin aikana mulle ja Emilialle uutta erikoistekniikkaa, BFR:ää (blood flow restriction). Käytännössä nimensä mukaisesti siinä rajoitetaan veren virtausta lihakseen siteillä ja sitten pumppaillaan. Tämän jälkeen suunnattiin taas syömään ja ottamaan hetki lepoa ja eikun uudestaan salille. Viimeisenä treeninä tehtiin kädet. Habaakin päästiin kiusaamaan samalla BFR:llä kuin aiemmin reisille.