26. helmi, 2017

Yhteistyökumppaneita ja tiimi kasvaa!

Huhhei!

Alkuvuosi on kyllä mennyt aika haipakkaa, mutta on paljon saatu aikaiseksikin :) Tiimin sivut ovat saaneet kivasti sisältöä, ensimmäiset urheilijasopimukset on solmittu ja yhteistyökumppaneista ensimmäinen on julkaistu :) Tiimin vaatettajana toimii laadukas Casall, jolta tilasimme Marikan kanssa tiimin edustuskuteet viime viikolla. Nyt odotellaan että vermeet saadaan painatuksen kautta niskaan ja sitten ainakin itselleni koittaa erittäin jännittävät ajat; nimittäin elämäni ensimmäiset kuvaukset! Jää nähtäväksi, onko yksikään kuva käyttökelpoinen :D

Marikan kanssa olemme molemmat tahoillamme kehittäneet tiimin toimintoja ja suunnitelleet tiimille vuosikelloa, joka elää kilpailujen, lähinnä kultsan ja NFE:n mukaan. Vuosikelloon kuuluu sesongin mukaista harjoittelua, tiimipäiviä ja tiimipäivien teemoja. Yhteistyökumppani leirityksille on jo löytynyt, kyseinen kohde tosin paljastetaan myöhemmin ;)

Marika on aloittanut jo omiin kisoihinsa valmistautumisen, Marika kilpailee syksyllä NFE:ssä bikin fitness mastersissa. Pääset seuraamaan Marikan matkaa kohti kisoja aitopaikalta seuraamalla häntä ja SuperMoves Fitness Teamia Instagrammissa, @marikahillgren ja @supermovesfitnessteam.

Viime viikolla ei ollut kovinkaan hyvä lenkkeily sää ainakaan Turussa, toivotaan ensi viikolle parempaa säätä niin voi treenata täysipainoisesti myös ulkona!

<3:lla Marre