16. helmi, 2017

SuperMoves on startannut

Lokakuussa 2016 onnistuin olemaan kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa, sillä olin matkannut Turusta Suomen urheiluopistoon Vierumäelle aloittaakseni reilun 20 muun innokkaan fitness-ihmisen kanssa ensimmäisenä koko maailmassa virallisen fitnessvalmentaja-koulutuksen.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan siksi, että samaan koulutukseen kanssani osallistui niin ikään turkulainen laji-ihminen, nimittäin Marika. Koko kurssi on täynnä huikeita tyyppejä, joihin on ollut ilo tutustua ja erityisesti minulle nuorena laji-ihmisenä on suunnaton etu siitä, että pääsen oppimaan kokeneemmilta laji-ihmisiltä. Marikan kanssa kuitenkin pääsimme tutustumaan ekstrahyvin, johtunee siitä että olemme molemmat turkulaisia fitness- JA koiraihmisiä.

Toisistamme tietämättä molemmilla muhi jo päässä ajatus omasta tiimistä ja haaveet ja unelmoinnit konkretisoituivat, kun taitoimme tammikuussa matkaa Vierumäelle - tällä kertaa yhdessä. Matkan aikana syntyi ajatus turkulaisesta fitness-tiimistä, jossa toiminta, valmennus ja kilpaieminen tapahtuu yhteisöllisesti tiimin tuella ja kannustuksen kautta. Kävi myös ilmi, että meillä on Marikan kanssa todella erilaiset urheilutaustat ja kun ne yhdistää, niin syntyy todella laaja kokemuspohja koko urheilun alalta - ja näin ollen myös hedelmällisen pohjan yhteiselle tiimille.

Tämä on lyhykäisyydessään SuperMoves Fitness Teamin syntytarina, seuraava tavoite on kasvattaa tiimiä ja saada ensimmäiset kilpailijat lavalle syksyllä 2017 :)

 

Marre